Mediteren Rotterdam

Ben jij op zoek naar een plek om te mediteren in de omgeving van Rotterdam? Dan ben je bij Luister Loods aan het goede adres. Luister Loods verzorgt meditatielessen voor beginners en groepsmeditatie voor de gevorderden. Wekt dit jouw interesse? Lees hier dan meer.

mediteren-rotterdam

Begin met mediteren in Rotterdam

Mediteren zorgt voor een kalme geest en innerlijke rust terwijl je toch met beide benen midden in het leven staat. Je zult snel merken dat je dankzij meditatie juist steviger, blijer en meer ontspannen door het leven gaat. Op zowel privé als zakelijk vlak zal je hiervan de voordelen ervaren.

Ervaring

Nog geen ervaring met mediteren? Dit is geen probleem. Tijdens de meditatielessen leer je hoe je kunt mediteren en wat voor effect dit op je heeft.

Heb je de basiscursus afgerond of heb je al ervaring met mediteren? Dan zijn groepsmeditatie avonden iets voor jou. Deze worden maandelijks georganiseerd.

Mindfulness Rotterdam

Mindfulness is een onderdeel van mediteren. Tijdens de meditatielessen wordt hier ook uitgebreid aandacht aan besteed. Eigenlijk ben je tijdens je meditatie constant mindful bezig. Mediteren is alleen veel omvattender waardoor je, door mindful bezig te zijn, zal merken dat je persoonlijk groeit. Als jij op zoekt bent naar een plek in de omgeving van Rotterdam waar je meer kunt leren over Mindfulness dan helpt Luister Loods je graag.

Komt dit je bekend voor: je leven is een routine en het lijkt alsof je alles op de automatische piloot doet. Meditatie en Mindfulness zorgen ervoor dat je bewuster gaat leven. Geen automatische piloot meer, maar bewust keuzes maken en bewust genieten. Door middel van oefeningen en meditatie zal je jezelf hierin ontwikkelen.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op.

Wat vertellen anderen over Luister Loods?