Mediteren Lansingerland

Als jij op zoek bent naar een plek om te mediteren in Lansingerland dan ben je bij Luister Loods aan het juiste adres. Ik help je om het stil te maken en zo in contact te komen met je innerlijk. Door de ruis van alle dagelijkse indrukken en prikkels tot zwijgen te brengen komt er ruimte en aandacht voor jouw innerlijke wijsheid. Inzichten en antwoorden kunnen zich dan laten horen. Je zal merken dat je meer positieve energie krijgt, flexibeler in het leven staat en meer kunt genieten van wat er is.
Lees hier meer over Luister Loods.

mediteren mindfulness lansingerland

Start met mediteren in Lansingerland

Wil je leren mediteren? Of heb je al ervaring met mediteren en wil je dit in een groepsverband doen? In beide gevallen help ik je graag. Zet een stap op weg naar het verbeteren van de kwaliteit van jouw leven.
Gun jezelf de groei en het plezier dat mediteren je brengt.

Mediteren voor je gezondheid

Wetenschappelijke onderzoeken bevestigen dat mediteren een positief effect heeft op fysiek en mentaal vlak. Als je regelmatig mediteert zal je steeds beter kunnen ontspannen. Het ritme van je ademhaling wordt rustiger. Je bloeddruk daalt en je gedachten komen tot rust.
Je zal merken dat je steviger in het leven staat en meer gaat leven volgens jouw essentie wat voor meer blijdschap en positieve energie zorgt.

Mindfulness Lansingerland

Mindfulness wordt op veel verschillende plekken aangeboden. Bij Luister Loods wordt mindfulness gecombineerd met mediteren. Mindfulness is een belangrijk onderdeel van mediteren. Mediteren gaat nog verder, dieper en stelt je in staat je persoonlijk te ontwikkelen. Tijdens de meditatie cursus wordt er veel geoefend met het richten van aandacht en wordt je je bewust van wat gedachten en emoties met je doen en hoe je er mee om kan gaan. Luister Loods helpt je graag met Mindfulness in Lansingerland.

Doorbreekt je patronen, zet je vooroordelen aan de kant en ga zelf ervaren wat mediteren en mindfulness voor jou kunnen betekenen.

Mocht je vragen hebben of behoefte aan meer informatie, stuur mij dan een bericht via het contactformulier.

Wat vertellen anderen over Luister Loods?