Bedrijfsmeditatie

Ontspannen de dag beginnen met elkaar! Met beide benen op de grond staan en volledig aandacht kunnen geven aan waar je mee bezig bent! Een prettige, energieke sfeer op het werk! Klinkt dit als muziek in de oren? Dan is bedrijfsmeditatie iets voor uw onderneming.

Langzaam maar zeker dringt het ook hier in het westen door welke effecten mediteren heeft op de mens.

Wat levert bedrijfsmeditatie op voor uw bedrijf?

Wanneer er regelmatig gemediteerd wordt zullen de medewerkers al snel de volgende voordelen van mediteren gaan ervaren:

  • Het zorgt voor een kalme geest waardoor de stressbeleving af neemt.
  • Een accepterende houding wat voor meer begrip en minder conflicten zorgt.
  • Het heeft een positieve invloed op je humeur.
  • Het bevordert de concentratie en creativiteit.
  • Op fysiek gebied vindt er ook het één en ander plaats; door wetenschappers is bewezen dat de bloeddruk daalt en het immuunsysteem en cholesterolgehalte in het bloed verbetert.
bedrijfsmeditatie

Een gezond bedrijf

Als werkgever bent u gebaat bij gezond en fit personeel. Een gelukkige werknemer zal minder snel ziek zijn. Met regelmaat wordt er gesport, betaalt door de zaak en worden er gezonde maaltijden geserveerd. Ook het belang van een goede geestelijke gesteldheid wordt door steeds meer werkgevers erkend. Lichaam en geest beïnvloeden elkaar tenslotte.

Bedrijfsmeditatie doet op verschillende werkplekken zijn intrede en
de groep trendsettende bedrijven die hiermee aan de slag gaat
wordt steeds groter.
Wees een vernieuwende ondernemer en verruim uw bedrijf-bewustzijnsvermogen. Laat uw werknemers leren mediteren en start de werkdag regelmatig met een groepsmeditatie.

Naast de voordelen die hier boven worden genoemd bevordert mediteren de saamhorigheid en wordt iedere werknemer zich ervan bewust wat er binnen in hem/haar afspeelt, hoe hij/zij daar mee om wil gaan en wat voor invloed hij/zij heeft op de omgeving. Dit levert meer begrip op voor henzelf maar ook voor collega’s.

De mogelijkheden:

In een workshop van één of twee dagdelen kan worden kennis gemaakt met mediteren. Wat houdt het in en hoe doe je dat.

Om mediteren te integreren in het bedrijfsleven en dieper op het proces en het effect hiervan in te gaan is er een cursus die uit meerdere bijeenkomsten bestaat.

Na een vrijblijvend, verkennend gesprek krijgt u een voorstel op maat. De wensen en behoeftes van uw bedrijf worden omgezet in een workshop of aantal meditatielessen, die op een gewenst tijdstip in het bedrijf plaatsvinden. Waarna de werknemers in staat zijn zelf of met elkaar regelmatig de dag positief en energiek te beginnen.

De kosten voor bedrijfsmeditatie zijn afhankelijk van de grootte van de groep en de duur van het traject. Uiteraard wordt er eerst een offerte aangeboden.

Heeft u interesse?

U kunt altijd geheel vrijblijvend contact opnemen via het contactformulier.

Wilt u mij direct spreken? Neem dan contact op via 0651267201.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mailadres (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw bericht